Kayseri’de Bedensel Ve Işitsel Engelli Barış çeri’ye, Il...

Kayseri'de Bedensel Ve Işitsel Engelli Barış çeri’ye, Il Müftüsü Sayın Güven Tarafından Dizüstü Bilgisayar Hediye Edildi

bedensel ve işitsel engelli barış çeri’ye, il müftüsü sayın güven tarafından dizüstü bilgisayar hediye edildi

13 Şubat 2021 - 17:10

İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven tarafından bedensel ve işitsel engelli Barış Çeri’ye dizüstü bilgisayar hediye edildi.

 

İl Müftüsü Sayın Güven, “Kayseri İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü olarak burada Kayserimizin her türden engelli vatandaşımıza ulaşmak bağlamında bizlere katkı sağlayan destek veren özellikle İl Müftülüğü Engelliler Kadın Koordinatörü Kevser Serap Eliaçık’a ve Erkek Koordinatörü Yasin Bulut’a teşekkür ediyorum.

 

Bizler yıllardır İl Müftülüğü olarak engelli kardeşlerimize bir taraftan eğitim bir taraftan ekonomik destek diğer taraftan da kültürel faaliyetlerine yardımcı oluyoruz. Uzun süredir tanımış olduğumuz ve aynı zamanda bizim bir kısım programlarımıza katılmış olan Eskişehir’de Bilgisayar Mühendisliği Bölümü birinci sınıfta okuyan Barış Çeri’ye kısa bir süre önce Rahmeti Rahman’a uğurladığımız Merhum Sami İpek amcamızın eşi Fatma İpek ve diğer hayırseverlerimizin de katkılarıyla dizüstü bilgisayar hediye ediyoruz. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Daha sonra İl Müftüsü Sayın Güven tarafından bedensel ve işitsel engelli Barış Çeri’ye dizüstü bilgisayar takdim edildi.

 

Aldığı hediye sonrası duygulanan Barış Çeri, “Dizüstü bilgisayara çok ihtiyacım vardı ama alamıyordum. Bu güzel dizüstü bilgisayar bana hediye eden başta İl Müftüsü Sayın Güven’e, İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü’ne ve bütün hayırseverlere teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. “dedi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...
Kars'ta Valimiz Ziya Polat 4-6 Yaş Miniklerini Ziyaret Etti
Kars'ta Valimiz Ziya Polat 4-6 Yaş Miniklerini Ziyaret Etti