Kayseri’de Cemil Baba 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda Dönem Sonu...

Kayseri'de Cemil Baba 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda Dönem Sonu Heyecanı

cemil baba 4-6 yaş kur’an kursu’nda dönem sonu heyecanı

21 Ocak 2023 - 17:10

Kayseri Talas İlçe Müftülüğüne bağlı Cemil Baba 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu öğrencileri tarafından “Dönem Sonu Etkinliği” programı gerçekleştirildi.

Talas İlçe Müftülüğüne bağlı Cemil Baba 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu’nda minik öğrenciler dönem sonu coşkusu yaşadı.

Talas Cemil Baba 4-6 Yaş Kur’an Kursu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen program miniklerin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan Talas İlçe Müftüsü Bünyamin Turgut, “Cemil Baba Kur’an Kursu Talasımızın en büyük ve en güzel Kur’an kurslarından biridir. Çok kıymetli ve değerli bir eğitim kadrosu var. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sizler en değerli varlıklarınız evlatlarınızı bizlere emanet ediyorsunuz. Bizler de onlara gözümüz gibi bakıyoruz. Bizim 4-6 yaş Kur’an kurslarımızda bilimsel metotlarda eğitim veriliyor. Onlara dini değerlerimizi öğretiyoruz. Çocuklarımızın biyolojik ve duygusal gelişimlerine de katkı sağlayarak bilimsel metotlarda eğitim veriyoruz. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen hocalarımıza ve siz kıymetli velilere çok teşekkür ediyorum’ dedi.

İl Müftüsü Yusuf Akkuş ise, “Anne-babalara çok büyük iş düşüyor. Peygamber Efendimiz (s.a.s.) buyuyor ki: “Hiçbir anne-baba evladına güzel ahlaktan daha önemli bir miras bırakamaz.” Bu yavrularımızı yetiştiren hocalarımızdan Allah razı olsun. Allah, siz değerli velilerimizden ve yavrularımızdan razı olsun. Allah yavrularımızı gelecekte dine, diyanete, devlete, millete, ezana, vatana, bayrağa, memlekete hizmet edecek gençlerden eylesin inşallah. Kur’an kurslarını yapanlara ve yaşatanlara teşekkür ediyorum; Allah onlardan razı olsun. Böyle bir programda bulunmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Protokol konuşmaları sonrası Cemil Baba Kur’an Kursu 4-6 yaş grubu minikler tarafından ilahiler söylendi, semazen gösteri yapıldı ve Hadis-i şerifler okundu.

Program sonrası İl Müftülüğü ve Talas İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan çeşitli hediyeler protokol tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Düzenlenen programa İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Talas İlçe Müftüsü Bünyamin Turgut, Kur’an kursu öğreticileri, 4-6 yaş grubu çocuklar ve aileleri katıldı.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı