Kayseri’de Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Sayın Osman...

Kayseri'de Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Sayın Osman Tıraşçı, Il Müftülüğümüzü Ziyaret Etti

diyanet işleri başkan yardımcısı sayın osman tıraşçı, il müftülüğümüzü ziyaret etti

24 Nisan 2019 - 17:11

Bir dizi etkinliklere katılmak üzere 22.04.2019 Pazartesi günü Kayseri’ye gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayın Osman Tıraşçı, Kayseri ziyareti kapsamında İl Müftülüğümüze teşrif ederek İl Müftümüz Prof. Dr. Şahin Güven’i makamında ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayın Tıraşçı, İl Müftümüz Prof. Dr. Şahin Güven, Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Abdülkadir Kabdan, il müftü yardımcılarımız ve ilçe müftülerimizle toplantı yaparak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayın Tıraşçı, il müftülüğü ziyareti sonrası Dini Yüksek İhtisas Merkezi’ni ziyaret ederek, 15. Dönem İhtisas Kursiyerleri Mezuniyet programına katıldı.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”