Kayseri’de Eylül Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il...

Kayseri'de Eylül Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il Müftülüğü’nde Yapıldı

eylül ayı ilçe müftüleri toplantısı il müftülüğü’nde yapıldı

02 Eylül 2021 - 17:10

2021 Yılı Eylül ayı İlçe Müftüleri toplantısı 02.09.2021 Perşembe günü saat 10.00’da İl Müftü Vekili ve İl Müftü Yardımcısı Mehmet İzci başkanlığında İl Müftülüğü toplantı salonunda yapıldı.

 

Toplantıda, 2021 Yılı Yaz Kurslarının Değerlendirilmesinin Yapılması, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Kur’an Kursları Uygulama Esasları, İhtiyaç Odaklı Engelli Koordinatörlerin Görevleri, Geçici Kur'an Kursu Öğreticiliği Sözlü Sınav İlanı ve uygulanması, Tashih-i Huruf (Hüsn-i Tilavet) Kursu, Gençlik Merkezleri ile KYK ve TDV Yurtlarında Manevi Danışman Görevlendirilmesi, Afet Farkındalık Personel Eğitimi, İnsan Hakları Eylem Planı/Temel İnsan Hakları Eğitimi, Cami planlama ve tasarımı kılavuzu konulu yazıların görüşülmesi ve gündemdeki diğer konular görüşüldü.

 

Ayrıca, il müftülüğünün davetlisi olarak toplantıya katılan TDV Kemal İmamtorunu Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Ayfer Deniz Ülker, Kız Öğrenci Yurdu ve öğrenci kayıtları ile ilgili bir sunum yaptı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...