Kayseri’de Il Müftü Vekili Izci Uluslararası Ilahiyat...

Kayseri'de Il Müftü Vekili Izci Uluslararası Ilahiyat öğrencilerini Ziyaret Etti

il müftü vekili izci uluslararası ilahiyat öğrencilerini ziyaret etti

06 Kasım 2021 - 17:10

İl Müftü Vekili Mehmet İzci, Türkiye Diyanet Vakfı’nın burslusu olarak ilimizde öğrenim gören Uluslararası İlahiyat öğrencilerini ziyaret etti.

 

Ziyaret esnasında öğrencilerle tek tek ilgilenen İl Müftü Vekili İzci, “Sizler burada kendinizi iyi yetiştirerek ülkenize donanımlı kişiler olarak döneceksiziniz. Ülkemizle ülkeleriniz arasında köprüler kurarak ülkenize ve tüm insanlığa hizmet edeceksiniz. Bu sebeple biz de sizin iyi yetişmeniz için maddi manevi elimizden ne geliyorsa yapacağız.” ifadelerini kullandı.

 

Uluslararası öğrenciler ise “Bize kucak açtıkları için Kayseri halkına çok teşekkür ediyoruz. Bize hep sıcakkanlı davranıyorlar. Biz burada kendimizi aile ortamında hissediyoruz. Ayrıca bugün buraya gelerek bizleri mutlu eden İl Müftü Vekili İzci’ye de çok teşekkür ediyoruz.” dediler.

 

Ziyarette İl Müftü Vekili İzci’ye, Develi İlçe Müftüsü Emin Patan ve TDV Kayseri Eğitim Koordinatörü Şenol Bülbül’de eşlik etti.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...