Kayseri’de Il Müftüsü Akkuş’tan Bünyan Kaymakamı Gülen’e...

Kayseri'de Il Müftüsü Akkuş’tan Bünyan Kaymakamı Gülen’e Ziyaret

il müftüsü akkuş’tan bünyan kaymakamı gülen’e ziyaret

24 Kasım 2022 - 17:10

İl Müftüsü Yusuf Akkuş, 22 Kasım 2022 Salı günü bir dizi etkinliklere katılmak üzere Bünyan İlçesi’ne ziyarette bulundu.

İl Müftüsü Akkuş, ilk olarak Bünyan İlçe Müftülüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Kasım Ayı İlçe Müftüleri Toplantısına başkanlık etti.

İlçe müftüleri toplantısı sonrası Müftü Akkuş, öğle namazı öncesi Bünyan Bayramlı Camii’nde vaaz-u nasihatte bulundu.

Öğle namazı sonrası tarihî Bünyan Ulu Camii’ni ziyaret ederek cami hakkında Bünyan İlçe Müftüsü Çelebi Gün’den bilgi aldı.

Daha sonra Müftü Akkuş, Bünyan İlçe Müftüsü Gün ile birlikte Bünyan Kaymakamı Turgut Gülen’i makamında ziyaret ederek Bünyan İlçesi’nde yürütülen din hizmetleri hakkında istişarelerde bulundu.

Müftü Akkuş, son olarak Bünyan İlçe Müftülüğü’nü ziyaret ederek İlçe Müftüsü Gün’den ilçede yürütülen din hizmetleri ve gençlik faaliyetleri hakkında bilgiler aldı ve istişarelerde bulundu.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret