Kayseri’de Il Müftüsü Akkuş’tan Incesu Ilçesi’ne Ziyaret

Kayseri'de Il Müftüsü Akkuş’tan Incesu Ilçesi’ne Ziyaret

il müftüsü akkuş’tan incesu ilçesi’ne ziyaret

18 Ekim 2022 - 17:10

İl Müftüsü Yusuf Akkuş, bir dizi etkinliklere katılmak üzere İncesu İlçesi’ne ziyarette bulundu.

İl Müftüsü Akkuş, ilk olarak İncesu İlçe Müftülüğü’nü ziyaret ederek İncesu İlçe Müftüsü Adem Bozkurt’tan ilçede yürütülen din hizmetleri ve gençlik faaliyetleri hakkında bilgiler aldı ve istişarelerde bulundu.

Daha sonra Müftü Akkuş, İncesu Kara Mustafa Paşa Camii’nde Cuma namazı öncesi “Mahremiyet Duyarlılığı” konulu vaaz-u nasihatte bulundu.

Namaz sonrası Müftü Akkuş, İlçe Müftülüğü tarafından 4-6 yaş Kur’an kursları yararına açılan kermesi ziyaret etti.

Kermes kapsamında Kur’an kursu öğreticileri, din görevlileri ve hayırseverler tarafından hazırlanan kışlık ürünler, hamur, erişte, mantı, tarhana, reçel, komposto, pasta, börek, içli köfte, gözleme gibi birçok ürün satışa sunuldu.

Kermes ziyareti sonrası İl Müftüsü Akkuş, İncesu İlçesi’nden ayrıldı.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda