Kayseri’de “istiklal Marşı’nın Kabulünün 100. Yılı”...

Kayseri'de “istiklal Marşı'nın Kabulünün 100. Yılı” Temalı Kompozisyon Ve Resim Yarışmaları ödül Töreni Yapıldı

“istiklal marşı'nın kabulünün 100. yılı” temalı kompozisyon ve resim yarışmaları ödül töreni yapıldı

18 Mart 2021 - 17:10

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından  “İstiklal Marşı'nın kabulünün 100. yılı” münasebetiyle ortaokul öğrencilerine yönelik "On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal" temalı lise öğrencileri arasında kompozisyon, ortaokul öğrencileri arasında resim yarışması düzenlendi.

İlimiz genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere 16.03.2021 Salı günü İl Müftülüğü toplantı salonunda ödül töreni yapıldı.

Komisyonun seçimi sonucunda; kompozisyon dalında Şehit Nuri Aydın Sağır Anadolu Lisesi öğrencisi Fatma İrem Göde birinci, Şehit Nazmi Kapucu Anadolu Lisesi öğrencisi Muhammed Enes Yılmaz ikinci ve Mehmet Akif Ersoy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Aya Shıro ise üçüncü oldu.

Resim dalında ise Şehit Abdullah Şaştım Ortaokulundan Nehir Aybay birinci, Şehit Mehmet Polat İmam Hatip Ortaokulundan Zehra Öz ikinci, Hızır İlyas Ortaokulundan Gülrana Oğuz ise üçüncü oldu.

Düzenlenen ödül törenine İl Müftü Yardımcıları Mehmet İzci, Yaşar Bolat, Dr. Dursun Sarı ve Sedanur Sezen, dereceye giren öğrenciler, öğretmenleri ve aileleri katıldı.

Dereceye giren öğrencilere protokol tarafından çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca tüm yarışmacılara Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından çıkan “Safahat” kitabı hediye edildi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda