Kayseri’de Yurtlarda Manevi Değerler Eğitimi Başlıyor

Kayseri'de Yurtlarda Manevi Değerler Eğitimi Başlıyor

yurtlarda manevi değerler eğitimi başlıyor

10 Kasım 2021 - 17:10

Kayseri İl Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2021-2022 eğitim öğretim yılı eğitim faaliyetleri kapsamında tanışma ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, “Gençlerle daha etkili iletişim kurmak, onların manevi ihtiyaç ve beklentilerinin neler olduğunu istişare edip ve onlara bu doğrultuda çalışmalar sürdürmek amacıyla toplandık. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında yapılan protokole istinaden, yurtlarda barınan gençler için hayatlarında önem verdikleri unsurları fark edebilmeleri, kendi anlam kaynaklarını keşfedebilmeleri, inanç dünyalarının hayatlarına olumlu etkilerini bilmeleri ve dini bilgileri doğru kaynaklardan öğrenebilmeleri için çalışmalarımızı yeni eğitim öğretim döneminde de devam ettireceğiz” dedi.

 

İl Müftü Vekili Mehmet İzci, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Gençler bizim geleceğimiz, onları zararlı akımlara kurban etmemek adına maddi manevi tüm imkânlarımızı seferber etmeliyiz. Bunu yaparken de iki kurum güç birliği yaparak bu kutsal görevi layıkıyla yapmalıyız. Gençlerimizin sadece karınlarını doyurmak, barınma ihtiyaçlarını karşılamak yeterli değildir. Onların gönüllerine, yüreklerine yatırım yapmalıyız. Sağlıklı nesiller yetiştirerek ülkemizin yarınlarında aktif rol almalarını sağlamalıyız. Bu hedefte çalışan tüm görevlilerimize teşekkür ediyorum. ”dedi.

 

Toplantıya İl Müftü Vekili Mehmet İzci, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, İl Müftü Yardımcıları Dr. Dursun Sarı ve Sedanur Sezen, Yurt Müdürleri, Manevi Danışmanlar ve Yurt Eğitim Sorumluları katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...