Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile Kayseri’den kutsal topraklara giderek hac farizasını yerine getiren ilk hacı kafilesi yurda döndü.
Hacıları karşılama törenine, İl Müftü Vekili ve İl Müftü Yardımcısı Muammer Turan, İl Müftü Yardımcısı Dr. Dursun Sarı, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Şeref Dindoruk, İl Müftülüğü Hac Organizasyonu personeli ve hacıların aileleri katıldı.
289 kişiden oluşan ve 35 gün sonra yurda dönen Kayseri 1 ve 2 hac kafilelerinin başkanlıklarını Develi İlçe Müftüsü Emin Patan ve Kahramanmaraş Afşin İlçe Müftüsü İbrahim İkbal yaptı.
Uçaktan inmelerini heyecanla bekleyen aileleri ve yakınlarıyla hasret gideren hacılar, hac ibadetinin kendilerine nasip olduğu gibi gidemeyenlere de nasip olmasını dilediler.