Kilis’de 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinliği...

Kilis'de 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinliği Musabeyli Ilçe Müftülüğümüzde Yapıldı

15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü etkinliği musabeyli ilçe müftülüğümüzde yapıldı

17 Temmuz 2019 - 17:46

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİĞİ

15 Temmuz Şehitleri anma demokrasi ve milli birlik günü etkinlikleri nedeniyle Kilis ili Musabeyli ilçe müftülüğü tarafından anma günü organize edildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlanan törenin açılış konuşmasını Musabeyli ilçe Müftüsü İsmail ÇINAR yaptı. Musabeyli İlçe Müftülüğü Organizasyonundaki Programa  Musabeyli İlçe Kaymakamı Ertuğrul AVCI, İl Müftümüz Abdurrahman ŞAHİN, İlçe Jandarma Komutanı Ali KAYDI, İlçe Emniyet amiri Muhammed Ali AÇIKGÖZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdar KARADAĞ, ile askeri yetkililer, STK temsilcileri ile Şehit yakınları katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam eden programda, İl Müftümüz Abdurrahman ŞAHİN hocamız 15 Temmuz’ un ruhu, milli birlik , demokrasi ve vatan sevgisi üzerine konferans verdi. Musabeyli İlçe Müftülüğümüz organizasyonundaki program  15 Temmuz şehitlerimizin aziz ruhlarına okunan hatimlerin duasıyla sona erdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret