Kilis’de Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı Başladı

Kilis'de Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı Başladı

gençliğe değer ara dönem kampı başladı

29 Ocak 2020 - 17:46

Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı Başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak, gençlerimize yönelik hizmetlerine ivme kazandırmak amacıyla başlattığı "Gençliğe Değer" projesi kapsamında Kilis İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı’’ düzenlendi.

 

Kilis Hacı Mehmet Bişkin Bölge Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursunda düzenlenen ve 12-14 yaş arası 24 erkek öğrencinin katıldığı kampta Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenen kamp programı uygulanacak.

12-14 Yaş arası 24 öğrencinin katıldığı 5 günlük kampta sosyal etkinlikler, maneviyat istasyonu, kitap okuma, seminerler, havanın müsait olma durumuna göre spor müsabakaları, şiir, tiyatro, musiki vb. faaliyetlerle devam ediyor.

Öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmek,  onların bilgi,  ahlak,  erdem,  estetik,  ruh  güzelliği,  adalet  ve  merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak amacıyla düzenlenen Gençliğe Değer Ara Dönem Kampının ilk gününde öğrencilerle bir araya gelen İl Müftüsü Abdurrahman Şahin, öğrenciler için ara tatilin bu kampla unutulmaz bir anı olacağını belirtti. Öğrencilerle yakından ilgilenerek hasbihal eden Müftü Şahin, kampın faydalı ve eğlenceli geçmesi temennisinde bulundu ve gençlerimizle de Kilis Müftülüğünde kahvaltıda bir araya geldi.

 

Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı için düzenlenen açılış programına İl Müftüsü Abdurrahman Şahin, İl Müftü Yardımcıları Cengiz Çolak ve Pınar Han, İl ve ilçe Gençlik Koordinatörleri, Din Hizmetleri Uzmanları, manevi rehberler ve öğrenciler katıldı.

Açılış programı sonunda gençlere çeşitli hediyeler takdim edildi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi Için Söz Verdi.
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi...
Kayseri Il Müftülüğü Personeli Bayramlaştı
Kayseri Il Müftülüğü Personeli Bayramlaştı