Kilis’de öğretmen Ve öğrencilerinden Camilere Ve Il...

Kilis'de öğretmen Ve öğrencilerinden Camilere Ve Il Müftülüğüne Ziyaret

öğretmen ve öğrencilerinden camilere ve il müftülüğüne ziyaret

05 Ekim 2021 - 17:45

1-7 Ekim Camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle Kilis Anadolu Lisesi Müdürü Ali Kalli, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri ve Kilis Anadolu Lisesi öğrencileri, Kilis İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Fadıl Akkuş ve manevi danışman Şıhmehmet Demir’in refakatinde tarihi camileri ve İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Ziyaretlere Kilis’in en eski camisi olan Ulu Camii’nden başlandı. Ulu camiye yapılan ziyarette İl Müftü Yardımcısı Cengiz Çolak gençlerle bir süre sohbet etti. Ulu camii Din Görevlisi Abdullah Yaralıoğlu tarihi cami hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretin ikincisi Merkez Hacı Mustafa Cümbüş Camiine yapıldı.

70 kişilik öğrenci grubuna hitap eden İl Müftüsü Abdurrahman Şahin; Camilerin ve Din Görevlilerinin toplumdaki öneminden bahsederken ilimizdeki camilerin tarihi dönemlerine de değindi. Müftü Şahin gruptaki tüm öğrencilere Diyanet Yayınlarından çeşitli kitaplar hediye etti.

Ziyaret sonrası öğretmen ve öğrencileri makamına kabul eden İl Müftüsü Şahin’e öğrenciler tarafından çiçek takdiminde bulunularak 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası tebrik edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...