Kilis’de Temel Aile Bilinci Eğitimi Semineri

Kilis'de Temel Aile Bilinci Eğitimi Semineri

temel aile bilinci eğitimi semineri

17 Ocak 2019 - 17:46

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Kilis İl Müftülüğü Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 14-15-16 Ocak tarihlerinde merkez ve ilçelerde görev yapan kadrolu, sözleşmeli ve Fahri Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik yapılan üç günlük ‘Temel Aile Bilinci Eğitimi’ semineri düzenlendi.

İki aşamadan oluşan projenin Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik yapılan birinci aşaması, Müftülük Konferans Salonunda, İl Müftü Yardımcısı Recep ÇARPAR, İl Vaizleri; Tuba ALTUNCU ve İlknur TÜRE tarafından Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünün hazırlamış olduğu “AİLEM” konulu sunumlar yapıldı.

Projenin ikinci aşaması ise bu eğitimi alan her bir Kur’an Kursu Öğreticisinin görev yaptığı Kur’an Kursunda haftada 4 ders olmak üzere 3 hafta boyunca kendi kursiyerlerine bu sunumları ders şeklinde işleyeceklerdir.

Seminer; Kur’an Kursu Öğreticilerine katılım belgelerinin verilmesiyle sona erdi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı