Kilis Il Müftülüğü Personel Ve Idari Mali Işler şube...

Kilis Il Müftülüğü Personel Ve Idari Mali Işler şube Müdürlüğüne Atanan Yusuf Yıldırım Görevine Başladı

kilis il müftülüğü personel ve idari mali işler şube müdürlüğüne atanan yusuf yıldırım görevine başladı

26 Aralık 2019 - 17:46

YUSUF YILDIRIM

1979 Yılında Adıyaman İli Tut İlçesi Boyundere Köyünde doğdu. İlkokulu Boyundere Köyü İlkokulunda Ortaokul ve Liseyi Şanlıurfa İmam-Hatip Lisesinde tamamladı. 2002 Yılında Erciyes Üniversitesi Kayseri Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümünden, 2007 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. 2001 Yılında Karabük İli Eskipazar İlçesi Sallar Köyü Yenice Mahallesi Camii İmam-Hatibi olarak göreve başladı. 2006-2009 yılları arasında Kırıkkale İli Ahılı Kasabası Camii Müezzin-Kayyımı olarak, 2009-2019 yılları arasında Kırıkkale İl Müftülüğünde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak görev yapmıştır. Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan Görevde Yükselme Sınavı sonucunda 2019 yılında Kilis İl Müftülüğüne Personel ve İdari Mali İşler Şube Müdürü olarak naklen atanmış ve halen bu görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda