Kilis L Tipi Kapalı Ve Açık Ceza Infaz Kurumu Ve Denetimli...

Kilis L Tipi Kapalı Ve Açık Ceza Infaz Kurumu Ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Altı Aylık Istişare Toplantısı Düzenlendi.

kilis l tipi kapalı ve açık ceza infaz kurumu ve denetimli serbestlik müdürlüğü altı aylık istişare toplantısı düzenlendi.

18 Ocak 2023 - 17:45

Müftülüğümüz toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda altı aylık 2022 yılı altı aylık dönemin değerlendirmesi yapılırken, 2023 yılı ilk altı aylık dönemin planlaması yapıldı.

Toplantıya Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Çolak, İl Müftü Vekili Cengiz Çolak, Cezaevi 1. Müdürü Eşref Başekin, Cezaevi 2. Müdürü Meryem Ertuğrul, Denetimli Serbestlik Müdürü Hacı İmrağ, Koordinatör Vaiz Hasan Meşe, Uzman Öğretmen İsmail Karakuzu, Öğretmen Ali Şeref Sönmez ve İmam Hatip Bestami Urfalıoğlu katıldı.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret