Kilis Müftüsü Abdurrahman şahin Din Görevlileriyle Buluştu

kilis müftüsü abdurrahman şahin din görevlileriyle buluştu

08 Ekim 2020 - 17:45

KİLİS MÜFTÜSÜ ABDURRAHMAN ŞAHİN DİN GÖREVLİLERİYLE BULUŞTU

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Kilis Polateli ilçemizde "Din Görevlileri Buluşması" programı düzenlendi.

Programa, Kilis Müftüsü Abdurrahman ŞAHİN, İl Müftü Yardımcısı ve İlçe Müftü Vekili Recep ÇARPAR ile İl Müftü Yardımcısı Cengiz ÇOLAK katıldı.

Korona virüs tedbirlerine riayet edilerek düzenlenen Program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Program, Yeşil pınar Köyü Camii İmam-Hatibi Mehmet Fatih YILMAZ' ın Kur'an-ı Kerim tilaveti, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan sinevizyon gösterimi ve İlçe Müftü Vekili Sayın Recep ÇARPAR’ ın açış konuşmaları ile devam etti.  Din Görevlileri buluşması programında, Kilis Müftüsü Abdurrahman ŞAHİN personelimize hitap etti. İl Müftüsü ŞAHİN, Camiler ve Din Görevlileri Haftasının Ana teması olan "Cami ve İlim" konusunda ilim ve hikmet dolu hoş bir sohbet gerçekleştirdi. Ardından hafta münasebetiyle okunan hatimlerin duası İl Müftü Yardımcısı Cengiz ÇOLAK tarafından yapıldı.

Program, Müftü Vekili tarafından İl Müftüsü Abdurrahman ŞAHİN' e çiçek takdim edilmesiyle sona erdi.

Bilecik'de Nisan Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il Müftülüğümüz Ev Sahipliğinde Yapıldı.
Bilecik'de Nisan Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il...
Agri'da Etkili Hutbe Sunumu Eğitim Semineri