Kilis’te Cami Yaptıranlara Takdir Belgeleri Verildi

kilis’te cami yaptıranlara takdir belgeleri verildi

05 Aralık 2020 - 17:45

KİLİS’TE CAMİ YAPTIRANLARA TAKDİR BELGELERİ VERİLDİ

Temelden itibaren açılışına kadar tüm masraflarını karşılayarak cami yaptıranlara bu gayret ve hizmetlerinden dolayı Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından takdir belgesi verilmektedir.

Bu kapsamda daha önceden yapımı tamamlanarak ibadete açılan;  Hacı Mustafa Servet Camii, Tahtalı Karadut Köyü Münevver Hatun Camii, Hacı M. Fahrettin Ballıoğlu Camii ve  Öncüpınar Camiilerini yaptıran hayırsever vatandaşlarımız; Ali SERVET, Nevin KAYA, M. Fahrettin BALLIOĞLU ve Şükrü KARAPINAR ‘a KİLİS Valiliğinde düzenlenen törenle, üzerinde Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. ALİ ERBAŞ ‘ın imzası bulunan takdir belgeleri,   Kilis Valisi Sayın Recep SOYTÜRK tarafından takdim edildi.

Takdim sırasında Sayın Vali SOYTÜRK hayır sahiplerine teşekkür ederek yaptıkları bu hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı