Kirikkale’de Il Müftüsü şahin Yıldırım, Cami-gençlik Spor...

Kirikkale'de Il Müftüsü şahin Yıldırım, Cami-gençlik Spor Kulüpleri Arası Düzenlenen Basketbol Turnuvası Açılış Programına Katıldı

il müftüsü şahin yıldırım, cami-gençlik spor kulüpleri arası düzenlenen basketbol turnuvası açılış programına katıldı

21 Kasım 2019 - 17:21

İl Müftüsü Şahin YILDIRIM, Cami-Gençlik Spor Kulüpleri arası düzenlenen basketbol turnuvası açılış programına katıldı.

Nur Camii Müezzin-Kayyımı Yakup ÖNEY’in kur’an tilavetiyle başlayan programa İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf TÜFEKÇİ, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Haluk GÜVEN Cami-Gençlik Spor Kulübü üyeleri ve müftülük personeli katıldı.

“Gençlik hem cami’de hem de sporda” projesi kapsamında düzenlenen Basketbol müsabakaları açılış merasiminde konuşan İl Müftüsü Şahin YILDIRIM, konuşmasında Spor kulüplerinin kurulması sayesinde gençlerle iletişimin daha güçlü hale geldiğini, asıl gayenin gençlere sportif faaliyetler ile birlikte milli ve manevi değerleri de öğretmek olduğunu söyledi ve tüm katılımcılara teşekkür etti; sporculara ise başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.

Basketbol turnuvası müsabakaları ortaokul ve lise öğrencileri arasında olmak üzere iki grupta tamamlandı ve ortaokul grubunda dereceye giren cami-spor kulüpleri:

Uyguntepe Camii Gençlik Spor Kulübü Karakaya Camii Gençlik Spor Kulübü Kimeski Camii Genlik Spor Kulübü

Liselerarası grupta ise dereceye girenler:

Döndükadın Camii Gençlik Spor Kulübü Nenehatun Camii Gençlik spor Kulübü

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret