Kirikkale’de Il Müftüsü şahin Yıldırım Cumhuriyet...

Kirikkale'de Il Müftüsü şahin Yıldırım Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz'ı Makamında Ziyaret Etti

il müftüsü şahin yıldırım cumhuriyet başsavcısı mehmet ayaz'ı makamında ziyaret etti

11 Şubat 2019 - 17:21

İl Müftüsü Şahin YILDIRIM, Müftü Yardımcısı Kübra GÖKER ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdiresi Rukiye ERYILMAZ ile birlikte Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet AYAZ’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette sağlam ve huzurlu bir ailenin teşekkülü ve boşanmaların azalması hususunda kurumlar arası yapılabilecek işbirliği hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin sonunda Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet AYAZ ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. İl Müftüsü Şahin YILDIRIM ise konu ile ilgili görüş ve bilgilendirmelerinden dolayı Sayın Başsavcıya teşekkür etti.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda