Kirikkale’de Il Müftüsü şahin Yıldırım Kur’an Kursu...

Kirikkale'de Il Müftüsü şahin Yıldırım Kur'an Kursu öğrencisini Evinde Ziyaret Etti

il müftüsü şahin yıldırım kur'an kursu öğrencisini evinde ziyaret etti

01 Mart 2019 - 17:21

İl Müftüsü Şahin YILDIRIM, Terminal Camii Kur’an Kursu Öğreticisi Hüsniye EMİROĞLU ile birlikte Kur’an Kursu öğrencilerinden, Zahide AKSOY’u evinde ziyaret etti.

Müftü YILDIRIM, Kuran Kursu öğrencilerinden Duha ve sonrası sure ve meallerini ezberleyenleri mümkün olduğu kadar evlerinde ziyaret etmeye çalıştıklarını, ziyaretinde bulunduğumuz Kur’an Kursu Öğrencisi’nin aynı zamanda engelli bir oğlu olduğunu söyleyerek “Engelli oğlunun bakımını da üstlendiği halde Yasin Suresi, Mülk Suresi, Nebe Suresi ve Duha Suresinden sonraki sureleri ezberlediğini öğrenmiş bulunmaktayız. Bu bakımdan öğrencinin başarısını tebrik ediyoruz” dedi.

İl Müftüsü Şahin YILDIRIM, ziyarette Zahide AKSOY’un ailesi ile de tanıştı ve sohbet etti. Öğrencinin eşi ve engelli oğu Müftü Bey’in ziyaretinden son derece memnun olduklarını söyleyerek teşekkür ettiler.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda