Kirikkale’de Kırıkkale’de Rahman’ın Misafiri Olma Yolunda...

Kirikkale'de Kırıkkale’de Rahman’ın Misafiri Olma Yolunda Hazırlıklara Başlayan Umrecilere Eğitim Semineri

kırıkkale’de rahman’ın misafiri olma yolunda hazırlıklara başlayan umrecilere eğitim semineri

29 Aralık 2022 - 17:20

Diyanet İşleri Başkanlığı 2022-2023 Umre Organizasyonu ile umre yapmak üzere kutsal topraklara gidecek vatandaşlara yönelik düzenlenen seminerler devam ediyor.

Kırıkkale İl Müftülüğünce Diyanet İşleri Başkanlığı 2022-2023 Umre Organizasyonu ile umre yapmak üzere kutsal topraklara gidecek vatandaşlara yönelik "Umre Eğitim Semineri" düzenlendi.

Nur Camii Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminer Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Seminerde, İl Müftü yardımcısı Dr. Ali Ünal tarafından “Umrenin Hikmeti ve Umredeki Sembollerin Anlamı”, İl Müftü Yardımcısı Hacı Turan Demircioğlu tarafından “İbadet Bilinci ve Umre İbadeti”, İl Müftü Yardımcısı Turan Arslanoğlu tarafından “Ana Hatlarıyla Umre Menasiki, Yolculuğa Çıkmadan Önce Maddi ve Manevi Hazırlık”, İl Müftü Yardımcısı Kübra Göker tarafından ise “Kadınlara Özgü Konular” hakkında sunum gerçekleştirildi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret