Kirikkale’de Yatılı Kur’an Kursları Arasında Dayanışma...

Kirikkale'de Yatılı Kur’an Kursları Arasında Dayanışma örneği

yatılı kur’an kursları arasında dayanışma örneği

22 Ağustos 2022 - 17:20

Geylani Hafızlık Kur’an Kursu öğrencileri Çullu Hz. Ali Hafızlık Yatılı Kur’an Kursu öğrencileri ile bir araya geldiler. Çullu Hz. Ali Kur’an Kursu’nda düzenlenen buluşmada öğrenciler için çeşitli etkinlikler düzenlendi.

İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar ve İl Müftü Yardımcısı Dr. Ali Ünal’ın da katıldığı buluşmada Dr. Ali Ünal tarafından öğrencilere “Yaratılış gayemiz”, “İyi insan iyi Müslüman olmak”, “Ahlaklı bir yaşayışın önemi”, “Diğer gençlere örnek olmak”, “Hak, hukuk konusunda dikkatli olmak”, “Hafızlığın manası ve önemi” ile “Mahremiyet” konularında bilgilendirme yapılmıştır.

Sohbetin ardından öğrenciler arasında Masa tenisi, halı sahada futbol, langırt ve playstation gibi oyun ve spor müsabakaları düzenlendi. Hafızlık öğrencileri aralarında bilgi ve tecrübelerini paylaştılar.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret