Kirikkale’de Yaz Kur’an Kurslarında Kur’an’a Geçen...

Kirikkale'de Yaz Kur’an Kurslarında Kur’an’a Geçen öğrenciler Için Merasimler Düzenlendi

yaz kur’an kurslarında kur’an’a geçen öğrenciler için merasimler düzenlendi

15 Ağustos 2022 - 17:20

 

Nur Camii Kur’an Kursu ve Atatepe Camii Kur’an Kursu öğrencileri için Nur Camii avlusunda ve Büyük Şehir parkında düzenlenen programlara İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, İl Müftü Yardımcısı Kübra GÖKER, Kur’an Kursu Öğreticileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programda konuşma yapan İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, öğrencilere hitaben “Sevgili Peygamber Efendimiz (s.a.v.), ‘Sizin en hayırlınız Kur’an’ı öğrenen ve öğretendir’ buyurmaktadır. Okumasını öğrenmiş olduğunuz Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim indirildiği geceyi bin aydan hayırlı hale getirmiş olup indiği zaman diliminin değerine değer katmıştır. Sizler de Kur’an’ı öğrendiniz. Gönüllerinize indirdiniz. Allah da sizlerin değerini hiç şüphesiz yükseltmiştir.” dedi.

Müftü Yaşar Kur’an’ı okumanın ardından anlama ve yaşamanın hayata ne kadar değer kattığını ve mesajlarının çağlar üstü olduğunu söyleyerek öğrencilere, anne-babalara; Nur Camii Kur’an Kursu Öğreticisi Zeynep Albayrak’a, Atatepe Camii Kur’an Kursu Öğreticisi Semra Turbay’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

İl Müftüsünün konuşmasının ardından Kur’an’a geçen öğrencilere hediyeleri takdim edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret