Kirklareli’de Görme Engelliler Kahvaltıda Buluştu

Kirklareli'de Görme Engelliler Kahvaltıda Buluştu

görme engelliler kahvaltıda buluştu

24 Mart 2022 - 17:30

Kırklareli’nde okuyan görme engelli öğrenciler, İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından organize edilen kahvaltı programında bir araya geldi.

 

Düzenlenen Etkinliğe İl Müftü Yardımcısı Kasım Coşkun, İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü Mehmet Yavuz, kendisi de görme engelli olan müftülük personeli Hüseyin Özkan, Görme engelli Öğrenciler ve aileleri katıldı.

Etkinliğe katılan Müftü yardımcısı Kasım Coşkun ;

Hayırsever vatandaşlarımızın düzenli olarak gerçekleştirdiği kahvaltı programı görme engelli arkadaşlarımızla bir araya gelme fırsatı verdi bizlere. Bu arkadaşlarımızın sevgi ve muhabbet dolu olmaları; bizleri kendi meclislerine kabul etmeleri sevgi temelli bir dayanışmanın göstergesiydi. Programa katılan bütün arkadaşlarımıza ve hayırseverlerimize teşekkür ederim.

Kırklareli İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü Mehmet Yavuz;

-En büyük engel sevgisizliktir.

Engelli kardeşlerimize sahip çıkmak, onların sorunlarını çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak hepimizin ortak sorumluluğudur. En büyük engel sevgisizliktir. Onların farkında olmak, onlara verilebilecek en anlamlı hediye olacaktır.

- Engelli olmak, bir eksiklik veya kusur değildir.

Her sağlıklı insanında engelli adayı olduğu gerçeğini unutulmayalım. Engelli olmak, bir eksiklik veya kusur değildir. Engelliler ile ilgili farkındalıkları artırmak için il müftülüğü engelli koordinatörlüğü olarak, çalışmalarımıza devam edeceğiz’ dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri