Kirklareli’de Hizmet Için Bilmek Gerekir

Kirklareli'de Hizmet Için Bilmek Gerekir

hizmet için bilmek gerekir

23 Şubat 2020 - 17:32

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Adalet Bakanlığı arasındaki protokol kapsamında kurum hizmetleri ile ilgili seminer düzenlendi.
Cezaevlerinde görev yapan personelin eğitimi kapsamında, Kırklareli Ceza infaz kurumları, çocuk eğitim evleri ve denetimli serbestlik müdürlüklerinde sunulan manevi danışmanlık ve rehberlik hizmetlerinde görev alan personelin daha etkin ve verimli hizmet sunabilmeleri için yapılan seminer faydalı oldu.
Sungurbey Çalıştay Salonunda düzenlenen seminer sonrası İl Müftü Yardımcısı Ramazan Özdemir bir açıklama yaptı.
Müftü Yardımcısı Özdemir yaptığı açıklamada şunları söyledi:
" Faydalı olmak için hizmet verilecek ortamı, hizmet verilecek kişileri tanımak ve teşhis etmek gerekir. Sahasında uzman kişiler bizleri aydınlattılar. İlimizde açık ve kapalı cezaevleri ile denetimli serbestliğe tabi hizmet alan toplam 2500' ü aşkın kitleye manevi destek ve rehberlik hizmeti sunuyoruz" dedi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda