Kirklareli’de Kayalı Köyünde Kur’an Ziyafeti !

Kirklareli'de Kayalı Köyünde Kur'an Ziyafeti !

kayalı köyünde kur'an ziyafeti !

18 Kasım 2018 - 17:31

Kırklareli il merkezine bağlı Kayalı Köyünde İl Müftülüğünce 17 Kasım 2018 Cumartesi günü Kur'an Ziyafeti Programı düzenlendi.
Hz. Peygamberin insanlığa tebligat ve risaletini içeren Kur'an-ı Kerim bülbül sesli hocalarımız tarafından okundu ve İl Müftümüz Hüseyin Demirtaş tarafından kısa açıklamalarla tefsir ve taşıdığı mesajlar anlatıldı.
Öğle vaktinden önce başlayan program 1 saat devam etti.
Programda okuyucu olarak görev alan bülbül sesli hocalarımız Özcan Peker, Numan Çilingir , Ali Akgün,Mustafa Şenay , Necmettin Ötün ve Fatih Arıkapan'a teşekkür ediyoruz.
Bu güzel program için Köy Muhtarı Cemil Pabuccu, imam-hatip Sinan Ramazanoğlu , Program sunucusu Şube Müdürü Ahmet Sainkaplan ve program koordinatörü Mustafa Önalır hocalarımızı tebrik ediyoruz.
Program sonrası cami cemaatine ikramda bulunuldu.
İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş köy kahvesinde vatandaşlara sohbet yaptı.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...