Kirklareli’de Kofçaz Ilçesi Ve Köylerine Ziyaret

Kirklareli'de Kofçaz Ilçesi Ve Köylerine Ziyaret

kofçaz ilçesi ve köylerine ziyaret

28 Şubat 2020 - 17:32

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, İl Müftü Yardımcısı Ramazan Özdemir ile birlikte Kofçaz ilçesinin Topçular, Terzidere, Tastepe ve Elmacık köylerini ziyaret etti.
Müftü Demirtaş ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: " Bugün Topçular Köyü muhtarımız Ali Kanaat bey' in babasının vefaati sebebi ile taziye için geldik. Hem mezarlığı hem de Topçu baba türbesini ziyaret ettik. Köyün camisinin tadilat ve tamiratı yapılmış. Bu güzel çalışmalar için ilçe müftüluğümüzü tebrik ediyorum. Özverili çalışmalar yapılmış. Merhum Ahmet Kanaat amcamız da caminin tadilatı için gerçekten büyük özveri göstermiş olduğunu öğrenmekten mutluluk duydum. Allah gani gani rahmet eylesin. Diğer köylerimizi de ziyaret ettik, vatandaşlarımızla sohbet ettik. " dedi.

Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için Başvurular Başladı
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için...
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.