Kirklareli’de Lüleburgaz’da Hayırsever Vatandaşımız...

Kirklareli'de Lüleburgaz'da Hayırsever Vatandaşımız Tarafından Yaptırılan Ay Camisini Ibadete Açtık

lüleburgaz'da hayırsever vatandaşımız tarafından yaptırılan ay camisini ibadete açtık

16 Ocak 2021 - 17:30

İlimiz Lüleburgaz İlçesi 8 Kasım Mahallesinde hayırsever vatandaşımız tarafından yaptırılan AY Camisi, 15.01.2021 tarihinde Cuma günü ibadete açıldı.

Açılış, Valimiz Sayın Osman BİLGİN, Milletvekilimiz Sayın Selahattin MİNSOLMAZ, Lüleburgaz Kaymakamı Salih YÜCE, İl Müftümüz Aydın YIĞMAN, İlçe müftümüz İsa Aktaş, Ay Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Süleyman KANDEMİR ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşti. Sayın Vekilimiz ve Sayın Valimizin konuşma yaptığı, İl Müftümüz Aydın YIĞMAN’ın duaları ile gerçekleşen camimizin açılışı sonrası Müezzin Kayyım Mehmet Yavaş tarafından K.Kerim icra edildi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı