Kirklareli’de Müftümüzün üç Aylar Mesajı

müftümüzün üç aylar mesajı

12 Şubat 2021 - 17:30

Değerli kardeşlerim,
Her milletin ve dinin, dini ve milli günleri vardır. Hıristiyanlar Noel için aylar öncesinden hazırlanır, vitrinler ve evlerin camları süslenir. Kabul etsin etmesin, herkes bu olaydan haberdar olur.
Maalesef bizim insanımız üç aylardan yeterince haberdar olmuyor, yavrularımız bu ayları bilmiyorsa, onlara bu ayların kıymetini anlatamıyorsak suçu başkasına atmanın bize bir faydası olmayacaktır. Hepimiz dinimizden sorumluyuz. Dinimizi, dinimizin güzelliklerini başta yavrularımız olmak üzere herkese anlatmak gibi bir sorumluluğumuzun olduğunu unutmayalım. Herkesin bu mana ikliminden nasibdar olması için gayret edelim.
Cumanızı ve yarın başlayacak olan üç aylarınızı tebrik eder, milletimiz, İslam alemi ve insanlık alemi için hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Selam ve dua  ile..

Aydın YIĞMAN

KIRKLARELİ MÜFTÜSÜ