Kirklareli’de üsküp Beldemizede Gençlik Merkezi Ve Gençlik...

Kirklareli'de üsküp Beldemizede Gençlik Merkezi Ve Gençlik Hizmetleri Konulu Toplantı Gerçekleştirildi

üsküp beldemizede gençlik merkezi ve gençlik hizmetleri konulu toplantı gerçekleştirildi

03 Mart 2021 - 17:30

İlimiz Üsküp Beldesinde Belediye Başkanı Hüseyin KASAP'ın ev sahipliğinde  İl Müftümüz Aydın YIĞMAN, İl Müftü Yardımcısı, Şube Müdürü, Murakıp, Vakıf Temsilcisi, Üsküp Beldesi Camilerinde görevli İmam Hatipler ile Beldede Cami ve Kur'an Kursu hizmetlerinde bulunan dernek yöneticileri ile bir toplantı gerçekleştirildi.
Hali hazırdaki fiziksel durumu kullanışa elverişli olmayan Kur'an Kursu yerine Gençlik Merkezi, Toplantı Salonu, 4-6 yaş ve yetişkinlere yönelik Kur'an Kursu hizmetlerini karşılayacak bir binanın yapımı konusunda karar alındı.
İl Müftümüz Aydın YIĞMAN, ev sahipliğinden ve desteklerinden dolayı belediye başkanımıza,dernek yöneticilerimize ve görevlilerimize teşekkür etti.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”