Kirklareli’de Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Sedide Akbulut...

Kirklareli'de Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Sedide Akbulut Ilimizde Kur 'an Kursu öğreticileri Ile Toplantı Yaptı

yaygın din eğitimi daire başkanı sedide akbulut ilimizde kur 'an kursu öğreticileri ile toplantı yaptı

03 Ekim 2021 - 17:30

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Sedide AKBULUT Rektörlük Kültür Merkezinde Kur 'an kursu öğreticilerine hitap etti.
İl Müftü Yardımcıları ve Şube Müdürünün hazır bulunduğu toplantıda Yaygın eğitimin içeriği, 4-6 yaş Kur 'an kursları, engellilere yönelik din eğitimi ile gençlik hizmetleri konuları tüm yönleriyle ele alındı. Trakya denilince aklıma huzur ve mutluluk gelir diye sözlerine başlayan Başkan AKBULUT Kur 'an Kursları ile ilgili uygulama esaslarının daha ayrıntılı ve anlaşılır hale getirildiğini, gençlik merkezlerine yönelik müfredat hazırlıklarının olduğunu, engellilere yönelik din eğitiminin hassas bir şekilde ele alındığını, hafızlık kurslarında eğitim alan öğrencilere yönelik Öğretmen (PDR) alımı yapılacağını ifade etti. Toplantıda Kur 'an Kursu öğreticilerinden soruları kabul eden Daire Başkanı din eğitiminde oluşabilecek muhtemel sorunları kapsamlı şekilde değerlendirdi.
Kur 'an kursu öğreticilerinin görüş ve önerilerinin değerlendirilmesinin ardından toplantı son buldu.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret