Kirklareli’de Zor  Zamanda  Millet  Olmak!

Kirklareli'de Zor  Zamanda  Millet  Olmak!

zor  zamanda  millet  olmak!

18 Temmuz 2019 - 17:32

ZOR  ZAMANDA  MİLLET  OLMAK!

Tarihçi - Yazar  Koray ŞERBETÇİ' nin konuşmacı olarak katıldığı ZOR ZAMANDA MİLLET OLMAK konulu sunuculuğunu Şube müdürü Ahmet SAİNKAPLAN'ın üstlendiği konferans gerçekleştirildi.

Konferans,Eriklice köyü İmam Hatibi Fatih ARIKAPAN'ın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.Açılış konuşmasını İl Müftü Yardımcısı İsrafil İĞDE yaptı.Müftü Yardımcısı İĞDE konuşmasında inşaallah bu konferans ile hain darbe girişiminin karşısında silahların, tankların, uçakların, helikopterlerin üzerlerine çevrilmiş namlularına aldırış etmeden dimdik ayakta duran milletimizi anlamaya, kendimizi anlamaya ve kendimizi bilmeye çalışacağız diye konuştu.Fetö tam bir ihanet girişimiydi, fetö nelere ihanette bulundu? En başta dinimize karşı ihanette bulundu halbuki bu insanların çıkış gayesi dinimizi yaşayıp ve iyi bir müslüman olarak kendilerini bizlere göstermesiydi.Kendilerini bu şekilde gösterdiler.Bizimle birlikte oturup kalkan, bizimle birlikte namaz kılan, hac'a, umreye giden hainler gün oldu son noktayı kendilerince koymaya çalıştığı sırada ülkemize, ülkemizin silahlarıyla saldırmaya başladılar. Dileğimiz şudur; Rabbimiz böyle zor zamanları bizlere bir daha yaşatmasın ama karşılaştığımız zaman da Rabbimiz bizi birlik ve beraberlikten ayırmasın ve birlik, beraberliğimiz daim eylesin diyerek konuşmasını noktaladı.

Koray ŞERBETÇİ ise konuşmasına 15 TEMMUZ bir darbe girişimi mi sorusunu sorarak başladı.

15 TEMMUZ daha önce yapılan darbe girişimlerinin bir benzeri değildi. 15 TEMMUZ bir darbe girişimi değil aleni bir işgal idi. Diğer darbelerin hiç birinde görmediğimiz sivillere karşı şiddet kullanma TBMM'yi düşman uçaklarının bombalaması gibi bombalanması, yetmedi sivillerin üzerine helikopterlerle ateş açılması bunların hiç birisi bizim tanıdığımız darbe girişimlerine benzemiyordu. 15 TEMMUZ da Millet neden direndi biliyor musunuz?Kimliğini kurtarmak için.Aslında bütün özeti budur bundan ötesi hep detayları anlatmak olur diyerek konuşmasını sürdürdü.

Program, Tarihçi - Yazar Koray ŞERBETÇİ ye plaket takdim edilip, teşekkür edilerek sona erdi.

Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...