Kırsehir’de Ak Parti Il Teşkilatı’ndan Camiler Ve Din...

Kırsehir'de Ak Parti Il Teşkilatı'ndan Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Dolayısıyla Il Müftülüğüne Ziyaret

ak parti il teşkilatı'ndan camiler ve din görevlileri haftası dolayısıyla il müftülüğüne ziyaret

04 Ekim 2022 - 17:40

Ak Parti Kırşehir İl Teşkilatı, 01-07 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İl Müftülüğünü ziyaret etti.
Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, İlçe Başkanı Ali Demir ve diğer parti yetkilileri , “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla İl Müftüsü Mehmet Yaman’ı makamında ziyaret ederek Camiler ve Din Görevlileri haftasını kutladı. İl Başkanı Seher Ünsal Camiler ve Din Görevlileri Haftası  nedeniyle İl Müftümüz Mehmet Yaman’ı ziyaret ettik. Duanın, ibadetin, huzurun evi olan camilerimizde gönül inşa eden din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ediyoruz.
Ziyarette İl Müftüsü Mehmet Yaman, “Peygamberimiz Cami ve İrşad” teması ile kutlanan hafta vesilesiyle yapılan etkinlikler hakkında bilgiler verdi.
Müftü Yaman, AK Parti İl Başkanı Ünsal ve yönetimine nazik ziyaretleri vesilesiyle çok memnun olduğunu belirterek,   tüm din görevlileri adına teşekkür etti.

Zonguldak'ta öğrenciler Yardım Kampanyasına Katıldı.
Isparta'da Vali Baruş, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor