Kırsehir’de Din Görevlileri Piknikte Buluştu

Kırsehir'de Din Görevlileri Piknikte Buluştu

din görevlileri piknikte buluştu

03 Ekim 2019 - 17:41

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftülüğü  ve  Diyanet-Sen İl Temsilciliği işbirliğince Güzler parkında kaynaşma pikniği düzenlendi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İl Müftülüğümüz ve Diyanet-Sen Kırşehir Şubesince Din Görevlileri ve ailelerinin katılımıyla bir piknik düzenlendi.

Düzenlenen programa İl Müftümüz Mehmet Yaman, İl Müftü Yardımcıları Hasan Hüseyin Arslantürk, Zeynep Önen, Diyanet-Sen İl Başkanı Mehmet Öztürk,  İl Müftülüğümüzde görev yapan şube müdürleri, müftülük personeli ve aileleri, din görevlileri ve aileleri, Kur”an kursu öğreticileri ve ailelerinin katıldığı piknik program 03.10.2019 Perşembe günü saat:13.00”te Güzler piknik alanında düzenlendi.

Program da konuşan İl Müftümüz Mehmet Yaman,“2019 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftasında ilimizde çeşitli etkinlikler düzenledik. Bu etkinliklerden biri de Güzler parkında görevlilerimiz ve ailelerinin katılımıyla düzenlenen piknik programı idi. Bu programın gerçekleştirilmesinde emeği geçen başta İl Müftülüğümüz görevlileri olmak üzere, Diyanet-Sen İl Başkanı Mehmet Öztürk’e teşekkür ediyorum. Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle güzel bir organizasyon oldu. Arkadaşlarımızın memnuniyetlerini gözlerinden okuduk ve bizatihi memnuniyetlerini ifade ettiler. Katılımlarından dolayı bütün görevlilerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bütün görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutluyorum, dedi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...