Kırsehir’de “gençliğe Değer Projesi Kapsamında” Gençlik...

Kırsehir'de “gençliğe Değer Projesi Kapsamında” Gençlik Buluşması

“gençliğe değer projesi kapsamında” gençlik buluşması

26 Nisan 2019 - 17:41

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın başlatmış olduğu “Gençliğe Değer Projesi” kapsamında Müftülüğümüz personeli tarafından sık sık gençlerle buluşma yapılmaktadır. Bu meyanda dün akşam-yatsı namazı arasında Karlı Camii Toplantı Salonunda Manevi Rehber Abdulkadir EREL öncülüğünde üniversiteli gençlere sohbet düzenlenmiştir. Sohbet öncesi gençlere çiğ köfte ikramında bulunulmuş, birlikte akşam namazı kılınmış ve namaz sonrası cemaatin de katılımıyla, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Şaban ÇAKIR tarafından “Hz. Peygamberimiz (sav)’in Sahabesi ve Sünnetin Dindeki Yeri” konulu sohbet yapılmıştır. Sohbet sonunda gençlerin soruları cevaplandırılmıştır.

Daha sonra birlikte yatsı namazı kılınmış, tekrar buluşmak temennisiyle gençler memnuniyetle ayrılmışlardır.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret