Kırsehir’de Hatice Hatun Kız Kur’an Kursunda Hafızlığını...

Kırsehir'de Hatice Hatun Kız Kur’an Kursunda Hafızlığını Tamamlayan 20 öğrenci Için Taç Giyme Töreni Yapıldı

hatice hatun kız kur’an kursunda hafızlığını tamamlayan 20 öğrenci için taç giyme töreni yapıldı

06 Eylül 2021 - 17:40

İl Müftülüğümüze bağlı Merkez Hatice Hatun Yatılı Kız Kur'an Kursunda hafızlık eğitimi alarak diplomalarını almaya hak kazanan 20 hafız için 03 Eylül 20201 Cuma günü saat:14.00’de Neşet Ertaş Kültür Merkezi Salonunda icazet töreni düzenlendi.
Programa, İl Müftü Yardımcımız Zeynep Önen, öğrencilerin aileleri ve Kur’an kursu öğrencileri katıldı.
Programda konuşan İl Müftü Yardımcımız Zeynep Önen; 20 hafızı daha Kırşehir’e kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirterek Kur’an öğretiminin öneminden bahsetti. Gayretlerinden dolayı öğreticileri tebrik etti ve başarılar diledi.
Önen konuşmasında; hafızlığın öneminden bahsederek, Hafızlarımızın ailelerini  ve hocalarını tebrik etti,
Konuşmaların ardından, hafızlara diplomaları verildi ve taçları takıldı. İl Müftülüğümüz tarafından hafızlarımıza altın ve Başkanlığımız yayınlarından eserlerin de bulunduğu çeşitli hediyeler takdim edilerek program sona erdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret