Kırsehir’de Il Müftü Yardımcımız Hasan Hüseyin Arslantürk...

Kırsehir'de Il Müftü Yardımcımız Hasan Hüseyin Arslantürk Emekli Oldu.

il müftü yardımcımız hasan hüseyin arslantürk emekli oldu.

12 Ocak 2021 - 17:40

 

Diyanet İşleri Başkanlığında toplamda 45 yıl değişik yerlerde İmam-Hatip, Şube müdürü, İlçe Müftüsü ve İl Müftü yardımcısı olarak değişik kademelerde görev yapan ve en son olarak da İlimiz de İl Müftü yardımcısı olarak 2 yıl görev yapan ve yaş haddinden emekliye ayrılan İl Müftü Yardımcımız Hasan Hüseyin Arslantürk hocamız için bugün İl Müftülüğümüz Konferans Salonunda Veda Programı düzenlendi.

İl Müftümüz Mehmet Yaman’ın  ev sahipliğinde düzenlenen programa İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, Vaizler, Din Hizmetleri Uzmanları ve daire personeli katıldı.

Programda konuşma yapan İl Müftümüz Yaman, “Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde 45 yıl gibi uzun bir dönem din hizmetlerinde verimli ve başarılı hizmetler yaptınız. Biliyorsunuz iki mesleğin emeklisi olmaz. Bunlardan biri Din görevlisi diğeri doktorluk mesleği. Din hizmetleri alanında önemli görevler icra ettiniz. Şahsım ve İl Müftülüğümüz  adına ilimizde vermiş olduğu değerli hizmetlerden ve katkılarınızdan ve uyumlu mesai arkadaşlığınızdan dolayı şahsınıza çok teşekkür ediyor, emeklilik yaşamınızda ailenizle birlikte sağlıklı ve  huzurlu günler diliyorum.” dedi.

İl Müftümüz Mehmet Yaman daha sonra emekli olan İl Müftü yardımcısı Hasan Hüseyin Arslantürk’e yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı günün anısına plaket verdi. Diyanet Sen İl Başkanı Mehmet Öztürk’te emekli olan Hasan Hüseyin Arslantürk’e emekli olmasının anısına plaket verdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı