Kırsehir’de Il Müftülüğümüz Tarafından Ahi Evran...

Kırsehir'de Il Müftülüğümüz Tarafından Ahi Evran üniversitesi Islami Ilimler Fakültesine Tdv Islam Ansiklopedisi Ve Diğer Vakıf Yayınları Hediye Edildi.

il müftülüğümüz tarafından ahi evran üniversitesi islami ilimler fakültesine tdv islam ansiklopedisi ve diğer vakıf yayınları hediye edildi.

01 Nisan 2020 - 17:40

 

İl Müftülüğümüz tarafından Ahi Evran Üniversitesi İslami İlimler Fakültesine Türkiye Diyanet Vakfı tarafından basılan İslam Ansiklopedisi, İslam Tarihi Ansiklopedisi ve vakıf tarafından basımı yapılan çeşitli kitaplar hediye edildi.

İslami İlimler Fakültesi Hadis ana bilim dalı başkanı Dr Hatice Dülber tarafından başlatılan “Gençler Doğru Kaynaktan Dinini Öğreniyor” projesi kapsamında Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezinden talep edilen TDV İslam Ansiklopedisi serisi ve Temel İslam ansiklopedisi ve çeşitli kitaplar Ahi Evran Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi öğrencisi olan, ayrıca bu kitapların üniversiteye kazandırılmasında emeği olan Demirci Camii M.K. Yusuf Demirbaş tarafından yetkililere teslim edilmiştir.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması Düzenledi.
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması...