Kırsehir’de Il Müftülüğümüzce “din Istismarı Ile...

Kırsehir'de Il Müftülüğümüzce “din Istismarı Ile Mücadelede Sahih Dini Bilginin önemi” Konulu Konferans Verildi.

il müftülüğümüzce “din istismarı ile mücadelede sahih dini bilginin önemi” konulu konferans verildi.

06 Temmuz 2022 - 17:40

 

Kırşehir İl Müftülüğümüz tarafından "Din İstismarı ile Mücadelede Sahih Dini Bilginin Önemi" konulu konferans düzenlendi.
15 Temmuz Etkinlikleri çerçevesinde 06/07/2022 Çarşamba günü saat 14.00’de İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda "Din İstismarı ile Mücadelede Sahih Dini Bilginin Önemi" konulu konferansa Ahi Evran Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Araştırma Görevlisi İdris Sami Sümer, İl Müftü Yardımcıları Hacı Ahmet Başaran, Zeynep Önen, Vaizler, Şube müdürleri, din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda İl Müftü Yardımcısı Hacı Ahmet Başaran bir açılış konuşması yaptı. Başaran konuşmasında 15 Temmuz gecesi din görevlilerimizin vermiş oldukları selalarla kalkışmanın seyrini değiştirdiklerini söyledi.

Daha sonra Ahi Evran Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Araştırma Görevlisi İdris Sami Sümer, konferasını verdi. Sümer konuşmasında sık sık Kur’an-ı Kerim’den ayetler okuyarak müslümanların birlik ve beraberliklerinin nasıl olması gerektiği konularında bilgiler verdi.

Sümer konuşmasında; İslam kisvesine bürünmüş terör örgütlerinin İslam dinini istismar ederek samimi Müslümanları nasıl aldattığını ve bunlarla mücadelenin nasıl yürütülmesi gerektiği konularında katılımcıları bilgilendirdi.

Konferansın sonunda İl Müftü Yardımcısı Hacı Ahmet Başaran İdris Sami Sümer’e  hediye takdiminden sonra program sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...