Kırsehir’de Kaman Ilçesi Kurancılı Kasabasında “camiye...

Kırsehir'de Kaman Ilçesi Kurancılı Kasabasında “camiye Koşuyoruz, Namazla Buluşuyoruz” Programı Düzenlendi.

kaman ilçesi kurancılı kasabasında “camiye koşuyoruz, namazla buluşuyoruz” programı düzenlendi.

10 Şubat 2020 - 17:41

Diyanet İşleri Başkanlığınca Tüm Türkiye de başlatılan ve ilimizde de yapılan “Camiye Koşuyoruz, Namazla Buluşuyoruz” etkinlikleri kapsamında Kaman İlçesi Kurancılı Beldesinde düzenlenen kapanış programına İl Müftümüz Mehmet Yaman ile Kurancılı Belediye Başkanı Adem Bıçakçı' nın katılımı ile 07/02/2020 Cuma günü Kurancılı Yeni camiinde bir program düzenlendi. Düzenlenen programda katılım sağlayan bütün çocuklara değişik hediyeler verildi.

Programda konuşan İl Müftümüz Mehmet Yaman ; " Başkanlığımızın tarafından düzenlenen ve bütün Türkiye’de ki camilerde devam eden  “Camiye Koşuyoruz, Namazla Buluşuyoruz” programına katılan bütün çocukları kutluyorum. Onların anne ve babalarına teşekkür ediyorum.

Yavrularımıza yönelik yapılan programların tamamı yarınımızı, geleceğimizi inşa etmek için gerçekleştirmektir onun için özellikle 15 günlük tatil döneminde yapılan bu programımız Başkanlığımızın en önemli programlarının başında gelmektedir. Sevgili babaları, sevgili anneleri bu camileri dolduran yavrularımızı bizlere bahşeden Allah'ın sevgisinden mahrum etmeyelim" dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Şanlıurfa'da Hacı Adaylarına Yönelik Kabe Maketli Seminer Düzenlendi
Şanlıurfa'da Hacı Adaylarına Yönelik Kabe Maketli Seminer...