Kırsehir’de Mehmet Akif Ersoy Ve Istiklal Marşının Kabulü Ile...

Kırsehir'de Mehmet Akif Ersoy Ve Istiklal Marşının Kabulü Ile Ilgili Resim Sergisi Açıldı

mehmet akif ersoy ve istiklal marşının kabulü ile ilgili resim sergisi açıldı

27 Ekim 2021 - 17:40

İl Müftülüğüne bağlı Merkez  4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencilerimizin hazırladıkları Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşının Kabulü ile ilgili resim sergisi açılış programı yapıldı. İl Müftü Vekili Hacı Ahmet Başaran ile birlikte İl Müftü Yardımcısı Zeynep Önen, Ali Yıldız, şube müdürleri, öğrenciler, öğretmenler ve velilerin katıldığı programda öğrencilerin hazırladıkları resimler sergilendi. Öğrenciler tarafından hazırlanan resimlerin gayet güzel olduğunu söyleyen İl Müftü Vekili Başaran başta öğrenciler olmak üzere onları yetiştiren kurs öğretmenlerine teşekkür etti.

Program da öğrenciler İstiklal marşı ve Kur'an-ı Kerim okudular. Daha sonra öğrenciler tarafından hazırlanan resimler incelendi.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”