Kırsehir’de Yazıyorum çiziyorum Etkinliğine Katılan...

Kırsehir'de Yazıyorum çiziyorum Etkinliğine Katılan öğrencilere ödülleri Verildi.

yazıyorum çiziyorum etkinliğine katılan öğrencilere ödülleri verildi.

17 Aralık 2020 - 17:40

 

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2020 yılı etkinlikleri kapsamında Sosyal hizmet kurumlarında kalan çocuklarımızın şiir, öykü ve masal yazma ile resim ve karikatür çizme becerilerini geliştirmek; duygu, düşünce ve gözlem yeteneklerini manevi değerlerimizle içselleştirmeleri ve bu değerlerle güçlenerek sorunların üstesinden gelme/toplumla bütünleşme becerisi kazanmalarına katkı sağlamak amacıyla "Yazıyorum, Çiziyorum" başlıklı bir etkinlik düzenlendi.

Etkinliğine katılan eserler İl Müftü Yardımcısı Zeynep Önen başkanlığındaki seçici heyet tarafından değerlendirildi. Aile ve Dinî Rehberlik Büromuz, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personelinden oluşan jüri heyeti dereceye giren eserleri belirledi.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödül vermek üzere 17/12/2020 Perşembe günü saat:14.00’de İl Müftülüğü Konferans salonunda bir program düzenlendi. Programa İl Müftümüz Mehmet Yaman, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan Baykara, İl Müftü Yardımcısı Zeynep Önen, Şube Müdürü Mustafa Yayla, Öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Öykü dalında birinci Sultan Şahin, Şiir dalında birinci Funda Büyükgüllü, Çiziyorum dalında birinci Meryem Çetin oldular.

İl Müftümüz Mehmet Yaman ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan Baykara’nın kısa konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Hatıra fotoğraflının çekilmesinin ardından program sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Vali Baruş, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor
Isparta'da Vali Baruş, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor
Erzincan'da Doktor Altay Cem Meriç üniversite öğrencileri Ile Bir Araya Geldi
Erzincan'da Doktor Altay Cem Meriç üniversite öğrencileri Ile Bir...