Kırşehir’den Idlib’e 2 Tır Un Ve Gıda Malzemesi Gönderildi

kırşehir’den idlib’e 2 tır un ve gıda malzemesi gönderildi

19 Şubat 2020 - 17:41

Kırşehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırşehir Şubesince “Yolun İyilik Olsun” kampanyası kapsamında Suriye’nin İdlib kentindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak amacıyla 2 tır un ve gıda malzemesi gönderildi.

19/02/2020 Çarşamba günü saat:09.30’da Mucur Çağlayanlar Un Fabrikası önünde düzenlenen törende konuşan İl Müftümüz Mehmet Yaman, Kırşehir İl Müftülüğü çalışanlarımızın, İdlib konusunda duyarlı davrandığını belirterek, “Büyük devletimizin, şanlı Milletimizin her zaman mazlumun yanında olduğu gibi bugünlerde de İdlib’de zor şartlarda yaşam mücadelesi veren kardeşlerimize yönelik başlatılan kampanyası çerçevesinde 2 tırlık yardım topladık. Bugün de düzenlenen bu program ile yardımları ihtiyaç sahibi mazlumlara gönderiyoruz. Bu yardımların toplanmasında emeği geçen bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum.” dedi. Konuşmanın ardından Kırşehir’li hayırseverler tarafından bağışlanan 97 adet battaniye, 900 paket Nohut (2 kg), 900 Paket Mercimek (2 kg), 900 paket pirinç (5 kg) ile Müftülük çalışanlarımız tarafından bağışlanan 750 torba un (50 kg) tırlara yüklendi.

Programın sonunda İl Müftümüz Mehmet Yaman’ın yaptığı dua ile tırlar Suriye’nin İdlib kentine hareket etti.

Burdur'da çocuklar Nasrettin Hoca Ile Camide Buluştu
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...