Kırşehir Il Müftülüğünce “cami Buluşması” Programı...

Kırşehir Il Müftülüğünce “cami Buluşması” Programı Gerçekleştirdi.

kırşehir il müftülüğünce “cami buluşması” programı gerçekleştirdi.

11 Ekim 2022 - 17:40

2022 Yılı Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle İl Müftülüğümüzce Ahmet Yesevi Camii'nde 11.10.2022 Salı günü öğle namazı sonrasında “Cami Buluşması”  programı yapıldı.
Din Görevlileri ve Kur’an kursu öğrencileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim, tekbir, salavat, kaside ve ilahilerden sonra İl Müftü yardımcısı Hacı Ahmet Başaran bir konuşma yaptı.
Başaran konuşmasında ” Peygamberimiz (S.a.v)'in 23 yıllık mücadelesinde çeşitli sıkıntılara rağmen tebliğ görevinden vazgeçmedi. En büyük sıkıntıları yakınlarından gördü. Verilen görevi hakkıyla yerine getirdiğini veda haccında 124.000  sahabinin şahitliği ortaya koyuyor. Bizler de O'nun şefaatini umanlar olarak Allah'a layık kul olmanın yollarını aramalıyız" dedi.
Programa Müftülük yetkilileri, vaizler, İl Müftülüğü tarafından görevlendirilen manevi danışman ve gençlik koordinatörleri, din görevlileri, üniversite öğrencileri, İl Müftülüğü Kur’an Kurslarında hafızlık yapan öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda