Kocaeli’de Emekli Din Görevlisi öztürk Unutulmadı.

Kocaeli'de Emekli Din Görevlisi öztürk Unutulmadı.

emekli din görevlisi öztürk unutulmadı.

09 Mart 2023 - 17:50

İl Müftülüğü tarafından yapılan vefa ziyaretleri görevlilerimizin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

İl Müftü Yardımcıları Mikail Özkan ve Melek Alçın, İl Engelliler Koordinatörü Vaiz İnci Ar, Din ve Eğitim Hizmetleri Birimi Şefi Ahmet Mollaoğlu, Memur Hasan Demir, Emekli Din Görevlisi Şinasi Birişik, İzmit Huzurevi Mescidi Emekli Din Görevlisi Mustafa Öztürk' ü evinde ziyaret etti. İl Müftüsü Sinan Cihan' da telekonferans üzerinden görüşme yaptığı Din Görevlisi Öztürk'e geçmiş olsun dileklerini iletti.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Öztürk; "Öncelikle bizleri unutmayan ve de arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten Sayın İl Müftümüz Sinan Cihan hocamıza, İl Müftü Yardımcılarımıza ve personeline teşekkürlerimi ifade ediyorum." dedi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu