Kocaeli’de Il Müftülüğü Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu...

Kocaeli'de Il Müftülüğü Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu Tarafından “bir Yetime Aile Olmak” Temalı Koruyucu Aile Paneli Düzenlendi.

il müftülüğü aile ve dini rehberlik bürosu tarafından “bir yetime aile olmak” temalı koruyucu aile paneli düzenlendi.

29 Haziran 2022 - 17:50

İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından “Bir Yetime Aile Olmak” temalı Koruyucu Aile Paneli düzenlendi.

“30 Haziran Koruyucu Aile Günü” kapsamında İlçe Müftülükleri personeline ve halka yönelik düzenlenen program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

İzmit İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı ve Körfez İlçe Müftüsü Muhammet Aydın’ın katıldığı programda, İl Müftü Yardımcısı Melek Alçın’ın açılış konuşmasının ardından İl Müftülüğü Uzman Vaizi Servet Yalçın “Bir Yetime Aile Olmak” , ASHİM Psikolog Ümmü Gülsüm Derin “Nasıl Koruyucu Aile Olunur” , ASHİM Koruyucu Aile Uzmanı Gülcan Kocabıyık “Tecrübe Paylaşımı” temalı konuşma gerçekleştirdi.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”