Kocaeli’de Il Müftülüğümüz Deprem Bölgesinde Manevi Rehber...

Kocaeli'de Il Müftülüğümüz Deprem Bölgesinde Manevi Rehber Olmaya Devam Ediyor

il müftülüğümüz deprem bölgesinde manevi rehber olmaya devam ediyor

07 Mart 2023 - 17:50

Deprem felaketinin ilk gününden itibaren Hatay Antakya’da cenaze hizmetlerini özverili bir şekilde yürüten İl ve İlçe Müftülüğü personeli görevlilerimiz, artık hayatın normale dönmesiyle birlikte hizmetlerinin büyük bir kısmını çadırkentlerde vatandaşlarımızın manevi yönden eğitimine ayırıyor.

Bölgede Koordinatör olarak görev yapan İl Müftülüğü Murakıbı Necdet Gürsoy, ekip personelleri Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar ve Çayırova İlçe Müftüsü İsmail Keskin’in koordinasyonunda Antakya’da bulunan Mezarlıklar Kompleksi Bölgesinde kurulan Aselsan, Narlıca, Cansuyu, Taşkömürü İşletme, Sadakataşı, 1 ve 2 Intex Konteynerkent, Atatürk Parkı, KYK çadırkentlerinde ve erkek, kadın mescidi, 4-6 yaş Kur’an Kursu bölgesinde, depremzede vatandaşlarımıza ve çocuklara yönelik çadır ziyaretleri ve manevi rehberlik hizmetleri görevlilerimiz tarafından devam ediyor.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri