Kocaeli’de Il Müftüsü Sinan Cihan Yaz Kur’an Kursu Açılış...

Kocaeli'de Il Müftüsü Sinan Cihan Yaz Kur'an Kursu Açılış Programına Katıldı

il müftüsü sinan cihan yaz kur'an kursu açılış programına katıldı

28 Haziran 2022 - 17:50

İl Müftüsü Sinan Cihan, 2022 Yılı Yaz  Kur'an Kursu Açılış Programına katıldı.

İl Müftü Yardımcısı Melek Alçın, İzmit İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı, Rahmet Camii görevlileri ve vatandaşların katılım gösterdiği programda konuşan Müftü Cihan, "Çocuklarımızın Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim ile tanışacağı, onu okumayı öğreneceği, hayatlarına yön verecek milli ve manevi değerlerimizin verileceği, 2022 Yılı Yaz Kur’an Kurslarının açılışının heyecanını yaşadığımız bu günde sizlere ve bütün yavrularımıza Cenab-ı Allah’tan (c.c.) muvaffakiyetler diliyor, Yaz Kur’an Kurslarımızın ilimizin ve ülkemizin hayrına vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum" dedi.

Rahmet Camii'nde 4/6 yaş ve yetişkinler olmak üzere toplamda 500 öğrenci öğleden önce ve sonra olmak üzere eğitimine devam ediyor.

Zonguldak'ta öğrenciler Yardım Kampanyasına Katıldı.
Isparta'da Vali Baruş, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor