Kocaeli Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Liseli...

Kocaeli Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Liseli öğrencilere Yönelik “liderlik Kampı” Düzenledi

kocaeli müftülüğü gençlik koordinatörlüğü liseli öğrencilere yönelik “liderlik kampı” düzenledi

27 Haziran 2019 - 17:51

Kocaeli Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Başkanlığımızın “Gençliğe Değer” Projesi kapsamında ilçelerimizde bulunan liseli öğrencileri okullarında gönüllü temsilci olmaları amacıyla bir haftalık liderlik kampı düzenledi.

Dört farklı grubun birer hafta olarak bulunacakları kampta ilk hafta Başiskele ve Gölcük ilçelerinde bulunan gençler katıldı. İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın açılış konuşması yapıp öğrencilerle tanışması ile başlayan program il ve ilçe vaizlerinin Kur’an, Siyer, İlmihal konularındaki dersleriyle devam etti.

Kampın içeriğinde kitap okuma, spor müsabakaları, piknik ve şehir gezisi gibi sosyal aktiviteler de yer aldı. Kampa katılan öğrenciler kamptan ayrıldıktan sonra tanıştığı din görevlisi hocalarıyla birlikte çeşitli programlarda yer almak istediklerini ve bu kampta yer almaktan dolayı memnun olduklarını bildirdiler.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu